Adri van Tol
Meer info pijltje

Honger naar succes

‘Honger Naar Succes’ neemt je mee op reis dwars door het commerciële retail-landschap van F.M.C.G en D.I.Y., dat bestaat uit vele hobbels en bobbels. Eindbestemming: de top van je kunnen bereiken, of die zelfs te overstijgen.

Hoe verleid je de consument? Hoe word je een positief luie manager? Hoe verzamel je de juiste mensen om je heen? Aan de hand van de zes P’s: Plaats, Personeel, Publiek, Prijs, Product en Promotie komen alle mogelijke onderwerpen aan bod, versterkt door verhalen, leuke anekdotes en interessante zienswijzen. Na het lezen van dit boek begrijp je dat je er niet alleen voor staat en dat er veel commerciële oplossingen zijn voor de situatie(s) waarin je momenteel verkeert, al eerder mee hebt gemaakt of in de toekomst zult gaan ervaren.

Adri’s ruim 45 jaren aan opgedane kennis en ervaring in deze branche, bij zowel nationale als internationale toonaangevende bedrijven, deelt hij op een beeldende, eerlijke en hier en daar humoristische wijze met eenieder die de wens heeft zichzelf te ontplooien in het Retail vak en algemeen management.
‘No guts, no glory’ is hierin Adri’s lijfspreuk.

Koop Honger naar Succes van Adri van Tol nu via bol.com